Zieken blij met de maaltijden van Harry en Meghan

Nu Harry en Meghan in Los Angeles zijn zitten ze niet alleen thuis, maar gebruiken ze hun tijd ook om vrijwilligerswerk te doen voor Project Angel Food. Deze non-profitorganisatie bereidt en bezorgt maaltijden bij chronisch zieke mensen.

Meer donaties

Volgens Page Six heeft het stel al een paar keer vrijwilligerswerk gedaan bij de organisatie. “Wat zo leuk is is dat de organisatie nu meer donaties heeft ontvangen, met name vanwege de aanstaande eerste verjaardag van hun zoontje Archie op 6 mei,’’ vertelt een bron aan het medium. ‘‘Dat zorgt ervoor dat Harry en Meghan zo blij zijn omdat zijn verjaardag nu heel betekenisvol is, want anders hadden ze die alleen in lockdown door moeten brengen.”

Verantwoord

Harry en Meghan doen wel hun best om zo veilig mogelijk te helpen en voldoende afstand te bewaren. Toen ze bij twintig mensen van het project langs gingen om maaltijden te bezorgen droegen ze mondkapjes en handschoenen.

Lees ook:

Harry en Meghan hebben dan toch eindelijk hun droomhuis gevonden in Californië. Ze hebben het huis gekocht van de acteur Mel Gibson. De villa kostte hen 14 miljoen euro, maar ze hebben dan ook wel een prachtige plek.

Harry en Meghan hebben hun droomhuis gevonden! Bekijk hier hoe het eruit ziet

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen