Australia Britain Diplomacy Royal Tour

‘William vreesde dat Harry verblind was door lust’

In het boek ‘Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family’ staat dat prins William vreesde dat zijn broer Harry verblind was door ‘lust’ toen hij zich haastte om met Meghan te trouwen. Volgens de auteurs was Harry beledigd door het advies van William om ‘dit meisje’ eerst beter te leren kennen.

De rest van het Britse koningshuis zou Meghan ook niet met open armen hebben ontvangen. Zo zou ze bijvoorbeeld ‘Harry’s showgirl’ zijn genoemd. Het nieuwe boek over prins Harry en zijn vrouw Meghan beheerst zondag bijna alle Britse kranten en nieuwssites. Van de roddelbladen tot de serieuzere media als Sky News en ITV halen allemaal passages uit het boek aan.

The Times schreef zaterdag al dat Harry zich niet beschermd voelde door zijn eigen familie toen hij door zijn relatie en later huwelijk met Meghan extra werd belaagd door de Britse roddelpers. Zijn vrouw zou op haar beurt tegen vrienden hebben gezegd dat de kritiek van roddelbladen voelde als een “dood door duizenden steken”.

Lees ook:

Excuses hoofdredacteur Argentijns blad na ‘plus size’ opmerking over Amalia

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen