Ireland Britain Royalty

William en Kate delen stralende gezinsfoto voor de kerst

William en Kate hebben via sociale media een kerstgroet gebracht door een nieuwe foto van hun gezin te delen. Het kiekje is gemaakt bij hun huis in Anmer Hall door fotograaf Matt Porteous, die ook de meest recente verjaardagsfoto’s van hun jongste zoon Louis nam.

De hertog en hertogin van Cambridge poseren samen met hun kinderen George (7), Charlotte (5) en Louis (2) en zijn allen casual gekleed. Volgers reageren enthousiast op de foto van het stralende gezin. “Jeetje, wat is prins George al groot geworden, waar blijft de tijd?”, schrijft een fan. Een ander vindt prinses Charlotte ‘zo wijs kijken’ en vooral veel op haar overgrootmoeder koningin Elizabeth lijken. Maar het is met name prins Louis die de show steelt met zijn uitbundige lach. Volgens velen lijkt hij als twee druppels water op zijn opa Michael Middleton, Catherine’s vader.

Alle medewerkers van de National Health Service en essentiële werkers die zich al maanden inzetten om het coronavirus onder controle te krijgen, hebben een fysieke kerstkaart gekregen met een persoonlijke boodschap erbij. “Wij wensen u een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar toe. We kunnen u nooit genoeg bedanken voor uw inzet en toewijding die u het afgelopen jaar heeft getoond. We zullen hier altijd dankbaar voor zijn.”

LEES OOK:

Dit wordt nu vernoemd naar 6-jarige prinses Gabriella van Monaco

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.