William, Catherine en George in Australië

De Britse prins William is samen met zijn vrouw Catherine en hun zoontje prins George woensdag aangekomen in Australië. Het prinselijk gezin begon in Sydney aan het tweede deel van hun reis door Nieuw-Zeeland en Australië.

De hertog en hertogin van Cambridge namen woensdagochtend na 10 dagen afscheid van Nieuw-Zeeland. Maar voor hun vlucht naar Sydney vertrok, bezocht het stel nog even de politieacademie nabij Wellington waar ze mochten knuffelen met puppy's, die later opgeleid zullen worden als politiehonden.

Prins George stal vervolgens de show toen zijn ouders met hem een vliegtuig van de Royal Australian Air Force instapten en vertrokken richting Sydney. Tienduizenden mensen hadden zich bij het vliegveld van Wellington verzameld om afscheid te nemen van William, Catherine en George.

Outfit

Na een vlucht van drie uur kwam het koninklijke gezin aan in Sydney. Catherine en baby George kwamen het vliegtuig uit in een andere outfit. Het pakje van de kleine prins had veel weg van de kleding die zijn vader als baby droeg tijdens zijn tour met zijn ouders Charles en Diana door het land 31 jaar geleden.

William en Catherine gingen vanaf het vliegveld gelijk naar het iconische Sydney Opera House, waar ze werden ontvangen door de gouverneur van New South Wales, Marie Bashir. De Britse royals blijven tot en met 25 april in Australië.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen