William

Video: William en zijn 2 ‘hele menselijke’ momentjes tijdens een kerkdienst

Een Canadees entertainmentprogramma maakte deze leuke compilatie van William die duidelijk ook gewoon een mens is! Kijk mee naar de prins die eerst een beetje lijkt in te dutten. En vervolgens moet grinniken, midden in de kerk. Geinig!

Natuurlijk vervullen royals officiële functies en zijn zij doorgaans prima in staat hun gezichtsuitdrukking of woordenschat aan te passen al naar gelang de situatie. Maar gelukkig blijven zij mensen, geen robots. William had in onderstaande video 2 momentjes – beide tijdens kerkdiensten! – die niemand hem kwalijk zal nemen, maar wél enorm leuk zijn om te zien.

Eerst vertrekt-ie bijna naar dromenland. Duidelijk is dat de prins de ogen nauwelijks open kan houden. Als je naar het (Engelstalige) commentaar bij de video luistert, snap je hoe dat zit: dit was slechts een paar dagen na de geboorte van zoon Louis. Vast en zeker korte nachten dus. En het tweede fragmentje toont eerder het tegenovergestelde: William merkt iets op óf heeft een binnenpretje, want hij kan z’n giebel niet onder controle houden. Hij lacht ergens om en dat valt ook Kate op. Ze kijkt eerst nog enigszins streng naar haar man, maar kan het momentje daarna algauw waarderen.

Heerlijke beelden van een sympathieke prins!

LEES OOK:

In beeld: de buitenechtelijke kinderen van Albert

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: ANP/EPA, YouTube ET Canada