Verwacht: een satirische animatieserie over Britse royals

HBO Max, de aanstaande streamingdienst van HBO, heeft groen licht gegeven voor de komst van een satirische animatieserie met de Britse koninklijke familie in de hoofdrol.

De reeks is bedacht door Family Guy-producer Gary Janetti en focust zich vooral op de 6-jarige prins George, het zoontje van prins William en Catherine.

Populair op Instagram

Janetti inspireerde de serie op zijn eigen Instagram-account waarop hij al tijden de draak steekt met de Britse royals uit het oogpunt van George. Het account is met bijna 900.000 volgers razend populair en vergaarde al diverse malen internationale media-aandacht.

LEES OOK:

Orlando Bloom

In de serie zal de jonge George als toekomstig koning zijn geheel eigen blik geven op zijn familie, volgers en de Britse monarchie. Janetti spreekt de stem in van de prins. Andere stemmen komen onder anderen van Orlando Bloom (prins Harry), Tom Hollander (prins Philip én prins Charles) en Alan Cumming (als butler Owen).

Aandacht voor Megxit

De serie is al grotendeels af maar wordt volgens Deadline hoogstwaarschijnlijk aangepast aan de ‘megxit’ van prins Harry en Meghan om ook de laatste ontwikkelingen binnen Buckingham Palace mee te nemen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

George is pleased.

Een bericht gedeeld door Gary Janetti (@garyjanetti) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Oh my God, they’ll be… people.”

Een bericht gedeeld door Gary Janetti (@garyjanetti) op

Bron: ANP. Beeld: Instagram