Verrassing! Meghan en Harry plotseling in videochat

De medewerkers van het bedrijf Crisis Tekst Line wisten niet wat ze zagen toen Harry en Meghan plotseling op hun computerscherm verschenen tijdens hun wekelijkse stafvergadering. Volgens Entertainment Tonight wilde het koppel graag meepraten over het belang van mentale gezondheid tijdens de coronacrisis.

Uit enthousiasme deelde één van de medewerkers gelijk een foto van het gesprek via Instagram. “Ik ben nog steeds in shock dat Harry en Meghan gisteren onze vergadering overnamen!”, stond erbij geschreven. Kort daarna werd zijn sociale media account afgeschermd.

Er werd wisselend gereageerd op het verrassingsoptreden. “Ach, daar zijn de Sussexes weer, die zo graag met rust gelaten wilden worden. En dat je doe je natuurlijk door publiekelijk deel te nemen aan een vergadering via internet,” schreef een volger. Een ander zei: “Ze zijn meer in het nieuws dan ooit. Dat is toch exact het tegenovergestelde van wat ze voor ogen hadden. Of ben ik nou gek?”.

Crisis Tekst Line is er dagelijks om iedereen te helpen die zich verdrietig, angstig, alleen, verloren of geïsoleerd voelt. Het is 24 uur per dag mogelijk om via sms’jes met hulpverleners te praten. Samen met William en Kate hebben Harry en Meghan het soortgelijke alternatief ‘Shout’ opgericht.

Lees ook:

In Canada wil een middelbare school Prince Andrew af van hun naam. De petitie hiervoor is al 75.000 keer ondertekend.

School wil af van vernoeming naar prins Andrew

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen