Verhuizen Harry en Meghan van Canada naar Los Angeles?

De grens tussen Canada en de Verenigde Staten gaat mogelijk dicht in verband met Corona en dát zou Meghan en Harry er last-minute toe hebben aangezet om te verkassen.

Meghans moeder, Doria Ragland, woont in de VS. Met deze move zou het stel – met baby Archie – dicht bij haar in de buurt komen te wonen. En dus werd met behoorlijke haast de villa op Vancouver Island (Canada) verruild voor een villa in de omgeving van Beverly Hills (Amerika).

Amerikaanse media lijken er zeker van: deze verhuizing was al lang het plan. Canada was de perfecte tussenstop, maar terug naar Los Angeles wilde Meghan altijd al. Ze is er opgegroeid en heeft er een groot netwerk, sociaal maar ook voor werk. Dat de verhuizing nu zo snel ging, lijkt dus door Corona te komen. Het is goed mogelijk dat de villa een tijdelijk onderkomen is. En dat het stel binnenkort op zoek gaat naar een permanente woning.

Bronnen melden dat Meghan van plan is veel vanuit huis te gaan werken. En dat zij en Harry snel willen starten met het aannemen van beveiligers. Er zullen sollicitaties gaan plaatsvinden om een beveiligingsteam te kunnen samenstellen.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen