Verhuist zwangere Eugenie naar dit bijzondere optrekje?

Nu Eugenie en haar man Jack hun eerste kindje verwachten, is het tijd voor een huis voor hen alleen. Tot nu toe deelden ze namelijk een landgoed met zowel haar moeder Sarah als haar vader Andrew.

De 30-jarige deelde eind september met de wereld dat ze een kindje verwacht. Zij en Jack zijn dolblij. Het stel kent elkaar al erg lang. Ze trouwden in 2018. Na de aankondiging van haar zwangerschap deelde ze nog een hele zoete foto waarop ze een paar babyslofjes vasthoudt. Maar verder is Eugenie niet erg scheutig met nieuwtjes over de zwangerschap delen. Zo weten we op dit moment bijvoorbeeld niet hoezeer haar buik al is gegroeid. Wellicht houdt ze dit liever voor zichzelf.

Maar nu is er toch iets leuks, nieuws te melden. Bronnen dicht bij het stel melden namelijk dat zij en Jack afgelopen weekend zijn begonnen met verhuizen naar en hun intrek nemen in… het oude stulpje van Meghan en Harry! Frogmore Cottage, in Windsor. In Windsor zijn meer van de buitenverblijven en cottages van de Britse royals te vinden.

Grappig detail is dat Harry en Meghan wél financieel verantwoordelijk blijven voor het huis. Maar het feit dat ze Eugenie en Jack er – naar we aannemen voor langere tijd – laten wonen, geeft wel aan dat Harry en Meghan zelf geen plannen hebben om spoedig terug te keren naar Groot-Brittannië. Wel is het aangemerkt als hun ‘logeeradres’ voor als ze nog eens deze kant op komen.

Nog een paar opvallende weetjes over Frogmore, Eugenie en Harry:

*Harry en Meghan lieten Frogmore voor miljoenen verbouwen, hiervoor werd belastinggeld gebruikt

*Vlak voordat Archie geboren werd, trok het stel in de cottage

*Eugenie neemt graag onroerend goed van neef Harry over, dit is namelijk al de tweede woning die ze bewoont en die eerst van Harry was: ook Nottingham Cottage (op het terrein van Kensington Palace) ging over van Harry op Eugenie

*De verbouwing die Harry en Meghan aan Frogmore lieten doen, hebben zij uit eigen zak terugbetaald nadat ze definitief naar Amerika verhuisden, het gaat om zo’n 2,4 miljoen (!) pond

Dit is Frogmore Cottage

Frogmore Cottage Foto

LEES OOK:

Verdrietig: dit huisdier van Kate en William is niet meer

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Instagram @princesseugenie, Evening Standard