Vader van Meghan vindt dat Harry en Meghan ‘niet moeten zeuren’

Thomas Markle is ook op de hoogte van het boek dat binnenkort over de twee verschijnt. Hij doet een paar stevige uitspraken over Meghan en Harry, waarbij hij vooral vindt dat ze niet moeten zeuren.

De 76-jarige Thomas Markle en Meghan staan al lange tijd niet op goede voet met elkaar. Sinds 2018 is er zelfs helemaal geen contact meer. In aanloop naar haar huwelijksdag, schreef Meghan een persoonlijke brief aan haar vader. Delen daaruit zijn door Britse roddelbladen en kranten gepubliceerd. Daarover loopt nog een rechtszaak.

Nu er een nieuw boek over Meghan en Harry gaat verschijnen, duiken verschillende media bovenop de nieuwtjes en inzichten die dat boek de wereld in slingert. Zo is bijvoorbeeld nog altijd niet opgehelderd of Meghan en Harry nu wel of niet meewerkten aan het boek. Kenners zeggen dat dit bijna niet anders kan. Maar het stel zelf laat via woordvoerders weten dat er niet is meegewerkt. Ook vader Thomas Markle heeft weer iets te melden over zijn dochter, naar aanleiding van alle publiciteit rondom het boek.

Hij vindt het ongepast dat Meghan en Harry ‘zo zeuren’. Tegen de Britse krant The Sun zegt hij: “Dit is het slechtste moment ooit om over van alles te jammeren en te klagen. Overal lijden mensen als gevolg van de coronapandemie. Ik hou van mijn dochter, maar ik kan niet waarderen wie ze is geworden.”

Lees ook:

Prinses Anne heeft een mening over social media

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA