Thomas Markle noemt Harry en Meghan verloren zielen

Thomas Markle heeft zich andermaal negatief uitgelaten over zijn dochter Meghan en haar man prins Harry. In een nieuw interview noemt hij de hertog en hertogin van Sussex "verloren zielen" nu ze zich terugtrekken uit het Britse koningshuis.

In een nog te verschijnen Channel 5-documentaire, getiteld Thomas Markle: My Story, vertelt Thomas dat hij het “beschamend” vindt dat Harry en Meghan hun rol en titels opgeven en financieel onafhankelijk worden. In een preview die de Daily Mail online heeft gezet, zegt hij dat de twee de koninklijke familie “kapot maken”.

“Ik vind het teleurstellend omdat Meghan alles had waar een meisje van droomt”, aldus de 75-jarige Thomas over zijn dochter. “Elk jong meisje wil een prinses worden, zij werd het en nu gooit ze het weer weg… En het lijkt erop dat ze dat allemaal doet vanwege geld.”

Beschamend

Over Frogmore Cottage, dat de hertog en hertogin van Sussex lieten verbouwen in Windsor, zegt Thomas: “Blijkbaar is een huis van 3 miljoen en 26 kamers niet genoeg. Het is een beetje beschamend.”

De vader van Meghan heeft sinds 2018 geen contact meer met zijn dochter en schoonzoon. Sindsdien besprak hij meerdere keren met journalisten zijn frustratie over het gebrek aan contact met Meghan. Hij haalde diverse keren uit naar het koppel. Afgelopen week wilde Thomas zelfs om te getuigen tegen zijn eigen dochter in de rechtszaak die prins Harry en Meghan hebben aangespannen tegen de Mail on Sunday.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen