Meghan’s vader geeft het op

Thomas Markle heeft definitief de hoop opgegeven dat het tussen hem en zijn dochter Meghan, de hertogin van Sussex, en de Britse koninklijke familie nog goed komt. "Ik verwacht niet dat ik haar ooit nog zie of iets van haar hoor en dat is prima", zegt Thomas maandag tegen The Sun.

Thomas gelooft dat hij zijn eigen glazen heeft ingegooid door voortdurend met de media te praten. "Door die interviews is de deur op slot gegaan en zijn de ramen en gordijnen dicht getrokken", aldus de 74-jarige Thomas. "Ik heb alleen maar de dingen gezegd die ik wilde zeggen. Ik ga nu ergens op vakantie en probeer er vrede mee te krijgen."

Meghan sprak sinds haar bruiloft met prins Harry in mei niet meer met haar vader. Thomas sprak sindsdien veelvuldig met de pers. Ook afgelopen weekeinde was het weer raak toen hij naar eigen zeggen voor de allerlaatste keer details over zijn gesprekken met Harry naar buiten bracht. Zo had hij een verhit telefoontje met de prins nadat Harry hem confronteerde met het schandaal rondom de in scene gezette paparazzifoto's.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen