Thankful Thursday: Elizabeth bedankt journalisten

Iedere donderdag plaatst koningin Elizabeth een tweet binnen het thema ‘Dankbare Donderdag’ (Thankful Thursday) in Engeland. In het kader daarvan bedankte de Britse koninklijke familie de journalisten voor hun inzet. Via het officiële twitteraccount @The Royal Family worden journalisten geprezen om hun werk. ‘‘Laten we alle journalisten en omroepen erkennen voor het werk dat zij doen om ons geïnformeerd te houden’’.

“Van de nationale titels en omroepen, tot de lokale en regionale media, die het verschil maken voor de gemeenschappen die ze bedienen”, gaat het bericht verder. Eronder wordt een link naar Journalists’ Charity gedeeld, die journalisten in het land ondersteunt bij hun werk. Journalists’ Charity wees er eerder op dat journalisten tijdens de coronacrisis essentieel werk doen, terwijl velen tegelijkertijd moeten vrezen voor hun baan.Vorige donderdagen bedankte de Queen onder meer politiemensen, postmedewerkers, brandweerlieden en het zorgpersoneel.

Lees ook:

Vandaag is het zoontje van Meghan en Harry alweer 1 jaar geworden. Via de Instagram van Save the Children UK is een video gedeeld van de jarige die wordt voorgelezen door zijn moeder Meghan.

Schattig: Meghan deelt een nooit eerder vertoonde homevideo van Archie

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen