Image 21

Schattig: Nieuwe foto voor verjaardag prinses Charlotte (6)

De Britse prinses Charlotte, dochter van prins William en zijn vrouw Catherine, viert zondag haar zesde verjaardag. Voor die gelegenheid deelde Kensington Palace zaterdagavond een nieuwe foto van het meisje.

De prinses is te zien in een kleurige bloemetjesjurk en bevindt zich in de tuin van hun huis in Norfolk. Ook dit jaar is haar moeder Catherine de fotograaf. William en Catherine deelden de foto niet, zoals gebruikelijk, op hun eigen sociale media. Het koppel doet namelijk mee aan boycot, in navolging van onder meer de voetbalclubs uit de Engelse Premier League. Zij zetten hun sociale media dit weekend op zwart om zo te benadrukken dat de platforms meer moeten doen tegen digitale misdragingen. De voorbije maanden werden veel voetballers van Britse clubs, onder anderen Anthony Martial en Marcus Rashford, racistisch bejegend. William is erevoorzitter de Engelse voetbalbond FA.

Op 2 mei 2015 werd Charlotte geboren in het St. Mary’s Hospital, het ziekenhuis waar ook haar grote broer George (7) en kleine broertje Louis (3) werden geboren.

LEES OOK:

Queen betuigt steun aan premier Israël

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen