A20a68f775fc34c5a9396716b3eff097

Samantha Markle over band met Meghan: ‘‘Dit moesten we van de media horen’’

Het is geen geheim dat de band tussen Meghan Markle en haar halfzus Samantha niet al te best is. Samantha schreef er zelfs een boek over. Nu heeft ze laten weten dat ze via de media moest vernemen dat haar halfzus Meghan opnieuw in verwachting is.

Meghan en haar man prins Harry maakten zondag bekend dat hun eerste kind Archie (1) “een grote broer wordt”. “We moesten het via de media horen”, laat de 56-jarige Samantha weten in een interview met RTL Boulevard. “Maar dat is geen verrassing. Er is niks veranderd”, aldus de halfzus van Meghan. “Hetzelfde gebeurde bij Archie. Wij hoorden niks. Ze had mijn vader niet gebeld”.

Ook de relatie met vader Thomas is slecht, helemaal door de rechtszaak. Vooral voor hem vindt Samantha het “verdrietig” dat de nieuwe zwangerschap van Meghan via de media bekend is geworden. Ze maakt zich dan ook zorgen om de kinderen van Harry en Meghan. “Archie en de nieuwe baby zullen hun familie ook willen leren kennen. Ik denk dat zij zich zullen afvragen waarom hun moeder haar hele familie de rug heeft toegekeerd. Dat kan niet goed voor hen zijn”, liet ze weten.

LEES OOK:

Binnenkijken: Zo ziet de villa van Pieter van Vollenhoven eruit

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen