Britain Royalty

Royaltyverslaggever Tom Bradby: ‘‘Prins Harry diepbedroefd door breuk met familie’’

De Britse prins Harry zou ontzettend bedroefd zijn over zijn breuk met de koninklijke familie. De keuze om, samen met zijn vrouw Meghan, de officiële taken voor het Britse koningshuis neer te leggen en uit de koninklijke spotlights te stappen zijn voor hen “ongelooflijk pijnlijk” geweest, zo stelt althans royaltyverslaggever en vertrouweling van het echtpaar Tom Bradby.

In interview op ITV zegt Bradby het volgende over Harry’s besluit om met Meghan naar de Verenigde Staten te vertrekken: “Ik denk dat hij diepbedroefd is door de situatie met zijn familie. Maar zijn ze daarbuiten ongelukkig? Nee, ik denk niet dat dat waar is. Ik denk dat ze eigenlijk best gelukkig zijn, maar dat ze worstelen met hun positie in het leven. Ik denk dat ze dat allemaal doen.”

In 2019 interviewde Bradby het stel tijdens hun bezoek aan Afrika. In die gesprekken werden de groeiende spanningen binnen de koninklijke familie sinds hun huwelijk in 2018 en de geboorte van zoon Archie duidelijk. “De situatie met het gezin is duidelijk niet ideaal en het is een heel moeilijk jaar geweest voor iedereen”, zei Bradby daarover. “Ze voelen zich gekwetst en dat maakt het erg ingewikkeld.” Harry en Meghan maakten begin vorig jaar bekend een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis. Inmiddels woont het koppel in het Californische Santa Barbara met hun zoontje Archie.

LEES OOK:

Prins William ziet licht aan het einde van de tunnel

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen