Royaltykenner: ‘leven in Amerika gaat Harry opbreken’

Afgelopen weekend was een documentaire over het roemruchte paar te zien in Groot-Brittannië. Royalty-expert Quinn denkt dat Harry zich eenzaam en verloren gaat voelen aan de andere kant van de oceaan.

Hij maakte de documentaire en lichtte een en ander toe. Met de titel Harry & Meghan: Two Troubled Years, zette hij al zo’n beetje de toon. Twee jaren vol onrust, volgens hem. Hij voorspelt dat Harry zich erg eenzaam zal gaan voelen in Amerika. Juist daar is omgaan met de pers een hele kluif. Iets waarvoor hij en Meghan (ten dele) hun royal leven in Engeland achter zich lieten.

Lees ook:

Een andere kenner, Andrew Morton (hij schreef de biografie van prinses Diana, een omstreden boek), denkt ook dat Harry het flink lastig zal krijgen. ‘In Amerika willen mensen weten wat ze doen en waar ze naartoe gaan. Harry en Meghan zullen waarschijnlijk omgaan met mensen die bij wijze van spreken ontbijten in Los Angeles en dan lunchen in New York, waar ze per privé-jet heen vliegen. Dat soort dingen kún je nu eenmaal niet onopgemerkt doen’. Ook familievriend Jane Goodall sprak haar zorgen uit over Harry. In een radio-interview merkte zij dik een maand geleden al op dat ze vermoedt dat Harry zijn nieuwe leven best lastig vindt.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen