Prinses Eugenie bedankt ziekenhuis voor redden van haar schoonvader

De vader van haar echtgenoot Jack raakte besmet met corona en lag geruime tijd in het ziekenhuis. Het was af en toe kantje boord met George zijn toestand en zijn familieleden mochten niet in zijn buurt komen in het ziekenhuis.

George liep de besmetting in april in Frankrijk op. Hij werd opgenomen in het St. Mary’s ziekenhuis in Londen, waar hij weken heeft gelegen. Op sommige momenten was hij er bijzonder slecht aan toe en kregen zijn vrouw Nicola en andere familieleden zelfs te horen dat ze maar rekening moesten houden met het ergste. Tijdens de IC-periode mocht George zijn familie ook niet ontvangen, wat het extra pijnlijk maakte voor iedereen.

Eind mei was George een flink stuk hersteld en werd hij uiteindelijk uit het ziekenhuis ontslagen. Tot op de dag van vandaag is hij nog niet topfit en blijft hij revalideren. Overigens raakte echtgenote Nicola – Eugenies schoonmoeder – ook besmet met het virus, maar bij haar verliep het mild en was een ziekenhuisopname niet nodig. Zowel zij als George zijn enorm dankbaar voor de artsen en het verplegend personeel dat George zijn leven redde. “Ik ben ze mijn leven verschuldigd”, sprak George zelfs uit. Eugenie bedankt het ziekenhuis nu nogmaals, op haar eigen manier, via social media.

Eugenie Instagram

Lees ook:

Onthullingen over relatie Harry en William in nieuw boek

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @princesseugenie

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen