(file) Britain Royalty

Prins Harry krijgt eigen podcast op Spotify

Dat wil je vast en zeker niet missen! Binnenkort kun je luisteren naar de stemmen van de hertog en hertogin van Sussex. Harry en Meghan hebben al een deal getekend om film- en televisie te produceren, maar worden nu ook podcastmakers. Spotify maakte dinsdag bekend dat het koppel podcasts gaat produceren en hosten voor de streamingservice, zo melden verschillende Britse media.

Er is een meerjarige samenwerking is met Archewell Audio, een audio-productiebedrijf opgezet door de Sussexen als onderdeel van hun liefdadigheidsinstelling Archewell. In een teaser vertellen Harry en Meghan over hun interesse om podcasts te maken die verschillende perspectieven en stemmen laat horen. “Een van de dingen waar mijn man en ik altijd over praten is onze passie om mensen te ontmoeten en hun verhalen te horen,” vertelt Meghan. “We vinden podcasts zo leuk omdat het ons er allemaal aan herinnert om even de tijd te nemen en echt te luisteren, om zonder afleiding met elkaar in contact te komen.”

Harry en Meghan vinden het belangrijk om vanwege de coronacrisis juist nu mensen te verbinden. “Met de uitdagingen van 2020 is er nog nooit een belangrijker moment geweest om elkaars verhalen te horen. Dit herinnert ons er aan dat we allemaal verbonden zijn.”

LEES OOK:

Koning last nieuwjaarsreceptie voor coronahulpverleners af

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.