Prins George viert tweede verjaardag

Prins George viert woensdag zijn tweede verjaardag. Het eerste kind van prins William en Catherine krijgt al veel felicitaties op Twitter.

Diverse twitteraars maken gebruik van de hashtag #HappyBirthday PrinceGeorge, die dinsdag door Kensington Palace werd ingesteld. Veel mensen retweeten de nieuwe foto die gisteren door het paleis werd verspreid en merken op hoe schattig George er op die foto uitziet.

George kan volgens Britse media een rustig verjaardagsfeestje verwachten, in het huis van het gezin in Norfolk. William en Catherine verblijven op Anmer Hall, dat deel uitmaakt van het landgoed Sandringham House. Vorig jaar werd George's verjaardag gevierd op Kensington Palace en kwam zijn overgrootmoeder, koningin Elizabeth, langs. Dit jaar zou Elizabeth volgens The Telegraph verstek laten gaan, evenals zijn opa prins Charles die elders verplichtingen heeft.

De ouders van Catherine, Michael en Carole Middleton, worden wel verwacht, evenals George's tante Pippa. Ook komen er vrienden van het echtpaar langs.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen