Charles (1)

Prins Charles nog steeds boos over interview Harry met Oprah

De band tussen de Britse prins Harry en zijn familie is al lange tijd niet al te best. Toen zijn opa prins Philip overleed, vloog hij voor het eerst sinds zijn verhuizing naar Amerika weer terug naar het Verenigd Koninkrijk. Dat had voor een verzoening moeten zorgen, maar het tegendeel lijkt waar te zijn. Volgens een bekende Britse koningshuis-deskundige is prins Charles nog altijd woest over het interview dat Harry en zijn vrouw Meghan in maart aan Oprah Winfrey gaven.

“Prins Charles heeft het Harry nog niet vergeven dat hij zijn familie zo publiekelijk onder de bus heeft gegooid. Wat Charles betreft is Harry nu echt te ver gegaan, dit had binnen de familie uitgesproken moeten worden maar niet wereldwijd op televisie,” aldus de bron. Na afloop van de uitvaart van prins Philip werden de broers William en Harry samen gezien toen ze naar buiten liepen. De twee wandelden al pratend naar Windsor Castle, waar de familie na de dienst samenkwam. Veel kijkers hoopten op een verzoening tussen de twee broers, ‘omdat ze samen het zwaarste moment uit hun leven hebben gedeeld’, meent een fan. Hiermee wordt de dood van hun moeder Diana bedoeld.

Maar hoewel het erop lijkt dat William en Harry weer wat nader tot elkaar zijn gekomen, is dat vooralsnog niet het geval met prins Charles. Hij zou het vooral zeer moeilijk hebben met uitspraken die Harry en Meghan hebben gedaan over het privéleven van de koninklijke familie.

LEES OOK:

Verdriet voor koningin Máxima

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen