South Africa Britain Royalty

Oud-collega verdedigt Meghan: ‘‘Kotsmisselijk van de roddelbladen’’

Sinds Buckingham Palace bekend heeft gemaakt onderzoek te doen naar de pestgeruchten rondom Meghan, nemen steeds meer vrienden en oud-collega’s van Meghan het in het openbaar voor haar op. Patrick J. Adams, haar tegenspeler in de serie Suits, is de laatste. Op Twitter haalt hij hard uit naar het Britse koningshuis.

“Meghan en ik hebben een groot deel van het afgelopen decennium met elkaar gewerkt voor Suits. Vanaf de eerste dag was ze een enthousiast, vriendelijk, meewerkend, liefdevol, vrolijk en ondersteunend lid van onze televisiefamilie. Dat bleef ze ook ondanks dat haar roem en aanzien steeg”, zo begint Patrick, die de rol van Mike Ross speelde in Suits. 

“Ze werd verliefd, verhuisde naar een nieuw land, werd een begrip over de hele wereld en begon met de moeilijke taak om haar plaats te vinden in een familiedynamiek die op zijn best kan worden omschreven als gecompliceerd en in het slechtste geval ogenschijnlijk ouderwets en giftig”, aldus Patrick. Ondertussen werd Meghan continu aangevallen door de roddelbladen, iets waar de acteur “kotsmisselijk” van wordt. “Maar ik weet ook dat Meghan sterker is dan mensen zich realiseren of begrijpen.”

Patrick dacht dat Meghan en prins Harry meer rust zouden krijgen toen hun zoontje Archie geboren werd. “Op elke fatsoenlijke planeet zou dat een tijd zijn om te stoppen met het slijpen van de messen en deze twee mensen te laten genieten van de magische eerste maanden en jaren van het stichten van een gezin. Maar we leven niet op zo’n planeet en in plaats daarvan ging de jacht door.”

Het nieuwste verhaal gaat over Meghan die verschillende paleismedewerkers gepest zou hebben gemaakt. Woensdag maakte Buckingham Palace bekend dat het hof onderzoek gaat doen naar de beschuldigingen van pestgedrag. Patrick kan dat bijna niet bevatten, zeker nu Meghan zwanger is. “Het is obsceen dat de koninklijke familie, terwijl het nieuwste lid van de familie momenteel in haar groeit, de beschuldigingen van ‘pesten’ promoot en versterkt tegen een vrouw die zelf in feite gedwongen werd het Verenigd Koninkrijk te ontvluchten om haar familie en haar eigen geestelijke gezondheid te beschermen.”

LEES OOK:

Zien: Queen deelt zeldzame foto op Wereld Boekendag

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.