Britain Royalty Horse Ascot

Opvallend: Harry had juist meer contact dan ooit met zijn oma Elizabeth

In de maanden nadat Harry en Meghan Engeland achter zich lieten, blijkt Harry veel contact te hebben gehad met zijn oma. Veel meer dan met zijn vader Charles en broer William, vertelt de prins eerlijk.

Volgens Harry heeft met name de band met zijn vader te lijden gehad onder de problematiek die ontstond toen Meghan als royal geïntroduceerd werd. Hij vindt dat Charles hem onvoldoende steunde toen hij en Meghan met onder meer racisme te kampen hadden. Wel heeft hij goede hoop dat de band kan herstellen.

Na het vertrek van Harry en Meghan naar Amerika, bleef Harry echter met oma Elizabeth wel degelijk regelmatig contact onderhouden. Zowel Harry als Meghan spreekt vol lof over Elizabeth, in het Oprah-interview dat zaterdag op de Britse en Amerikaanse tv werd uitgezonden. Meghan zegt altijd genoten te hebben van haar gezelschap en deelt een persoonlijk momentje: zo bood Elizabeth haar tijdens een autoritje ooit aan de deken te delen, om warme voeten te behouden samen.

Harry had ook nog wat te zeggen over William, maar wilde het vooral positief houden: “Hij is mijn broer. We zijn samen door een hel gegaan. Ik bedoel, we hebben zo veel gedeelde ervaringen. Maar op het moment bevinden we ons op verschillende paden”, aldus de prins.

Een archieffoto van de queen met haar man en kleinzoons Harry en William, in een koets tijdens de paardenraces van Ascot.

Britain Royalty Horse Ascot

LEES OOK:

Meer nieuwe geruchten over Meghan

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen