Opmerkelijk: Charles vlucht naar Schotland om te herstellen van Corona

De Schotse pers is niet te spreken over de beslissing van Charles om in Schotland te komen uitzieken van Corona. De prins had gewoon in Engeland moeten blijven, zo klinkt het.

“Het is een schande. Deze actie is naast egoïstisch ook gevaarlijk”, meldt een Schotse krant. En de kabinetssecretaris voor Financiën in het land (Kate Forbes) zei: “Als je ergens anders woont, gebruik de Schotse Hooglanden dan niet als middel om jezelf te isoleren. Mensen die hier wonen proberen de regels van de overheid te volgen!”

Overigens is Charles niet de enige die het Schotse platteland nu opzoekt. Er zijn meer stedelingen en veel mensen in campers gesignaleerd die dezelfde kant op trekken. Volgens de Schotse pers had Charles gewoon thuis moeten blijven. Niet alleen om het advies van de regering op te volgen, maar ook omdat hij een voorbeeld-functie heeft als ‘senior royal’.

Lees ook:

Charles heeft vooralsnog milde klachten. Zijn conditie is in orde en hij maakt het naar omstandigheden goed. Het plan is om zonder Camilla aan zijn zijde te herstellen, zij is niet besmet met Corona.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Bron: ANP. Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen