Kate En Meghan

Oom van Kate: ‘Meghan is als actrice perfect in manipuleren’

Na alle trammelant, beschuldigingen, schokgolven en openbaringen leek het even kalmer te zijn geworden rond Harry en Meghan. Toch wil nu een oom van Kate Middleton ook nog wat kwijt.

Het stof was gaan liggen. Na hét interview van Oprah Winfrey met Meghan en Harry. Er werden verhalen over mogelijk racisme binnen het Britse koningshuis gedaan. Harry en Meghan uitten hun ongenoegen over de omgang met hen, binnen de paleismuren. En de wereld was een paar dagen lang in de ban van hun uitspraken en de naweeën ervan.

Na een paar rustige weekjes doet nu Kates oom alsnog een (nieuwe) duit in het zakje. Meghan beweerde namelijk ook dat Kate haar – in de aanloop naar haar huwelijk met Harry – ernstig aan het huilen bracht. Details daarover blijven onduidelijk, maar het zou iets te maken hebben gehad met een jurkje dat bloemenmeisje Charlotte (Kates dochter) zou dragen op de grote dag. Kate zou bepaald niet lief zijn geweest voor Meghan.

Kates oom – Gary Goldsmith heet de beste man – spreekt dit tegen, in een interview met de Britse krant Mail on Sunday. Volgens hem is het bijna onmogelijk dat Kate Meghan aan het huilen heeft gebracht. Want ‘ze is van binnen nog mooier dan van buiten’, meent hij. Hij denkt dat áls er al iemand dramatisch reageerde, dat Meghan zelf moet zijn geweest. Over haar zegt hij: “ze is een ster uit Hollywood, een actrice die goed weet hoe ze mensen moet manipuleren”. Al wil hij haar niet voorbarig ergens de schuld van geven. Maar van zijn nichtje Kate blijf je af, zo vindt hij.

Kate en Meghan in betere tijden. Inmiddels heeft Harry trouwens wel gesproken met broer William en vader Charles. Maar dat verliep nog niet vlekkeloos.

Kate En Meghan

LEES OOK:

Charles en zijn onderonsje met een stel rugby-spelers

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Mail on Sunday. Beeld: Instagram @kensingtonroyal

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen