South Africa Britain Royalty

Ook vader Meghan reageert op geboorte kleindochter

Meghans vader en Meghan staan al enige tijd niet op goede voet met elkaar. De 76-jarige regisseur heeft vandaag wel gereageerd op het nieuws dat hij er een gezonde kleindochter bij heeft.

Net als met haar halfzus, Samantha, heeft Meghan nauwelijks tot geen contact meer met haar vader. Directe aanleiding voor de breuk was de persoonlijke brief die Meghan schreef aan haar vader, voor haar huwelijksdag met Harry. Deze brief werd door Thomas Markle met enkele Britse tabloids gedeeld. Die plaatsten er delen van. Dat leidde tot rechtszaken.

Maar gelukkig is er bij een blijde gebeurtenis zoals een geboorte tóch ruimte voor positieve reacties. Het zou ook wel bijzonder jammer zijn als ook dat nog spaak loopt. Eerder vandaag las je bij ons al dat de Britse royals felicitaties deelden aan Harry en Meghan voor de geboorte van kleine Lili. En nu is het dus de beurt aan Meghans vader.

Hij heeft in een korte verklaring, die hij deelde met de Britse pers, medegedeeld ‘verheugd’ te zijn met de komst van de baby. Er valt verder te lezen dat hij moeder en dochter het beste wenst.

Saillant detail is wel dat Thomas zowel Harry als Archie nog nooit in levenden lijve heeft ontmoet. Daarvoor was het contact reeds te slecht (geworden) tussen Meghan en hem.

(file) Britain Royalty Meghan

LEES OOK:

Eloise en haar nieuwe haar: check de foto’s

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA