Ook prins Philip (98) laat van zich horen: ‘iedereen bedankt!’

In een berichtje op Twitter heeft ook prins Philip laten weten enorm trots op en blij met alle inzet van medische professionals en wetenschappers te zijn.

Koninklijk huis in actie

Het stukje dat op Twitter te lezen is, is een greep uit de volledige tekst. En die tekst is dan weer te vinden als je verder klikt, op de bijgevoegde link. De Britse royals laten goed van zich horen tijdens de coronacrisis. Zowel Elizabeth als Kate en William bellen met helden, hulpverleners, stichtingen en vrijwilligers. En om het ietwat luchtig te houden kan er af en toe ook absoluut nog gelachen worden. Zo deelde de queen een foto waarop zij met een heel klassiek telefoontoestel belt met Boris Johnson. En is het iedere maandag ‘knutselmaandag’ op het Twitter-account van de Royal Family.

Lees ook:

Rustig aan

Het is best bijzonder dat ook Philip nu iets laat horen. Hij doet het al een poosje flink rustiger aan. Vanwege zijn hoge leeftijd en wat broze gezondheid. Maar ook omdat hij aangaf er wel aan toe te zijn als ‘gewoon mens’ te leven, in plaats van steeds als een royal. Morgen is zijn echtgenote jarig. Dan mag ze 94 kaarsjes uitblazen. We zijn benieuwd wat voor cadeautje ze van Philip krijgt. Misschien bereidt hij wel een extra lekker ontbijt voor haar, aangezien hij zélf een enorme fan is van een klassiek English breakfast.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Beeld: ANP/EPA, Twitter @RoyalFamily

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen