Ook Britse royals klappen massaal voor zorgpersoneel

In Nederland klapten we begin vorige week al voor onze zorgmedewerkers. In het Verenigd Koninkrijk gebeurde dat gisteravond. Ook de royals klapten mee.

Annemarie Plas, een Nederlandse die in Londen woont, zette de actie op poten. Naar voorbeeld van landen die voorgingen. Zoals Spanje, Italië en Nederland. Prinses Eugenie deelde de oproep om mee te klappen onlangs via haar socials. En gisteravond was het dan zover in het Verenigd Koninkrijk: klappen voor de zorg.

Lees ook:

Ook de leden van het Britse koninklijk huis gaven gehoor aan de oproep. George, Charlotte en Louis klapten enthousiast, is in onderstaand filmpje te zien. Ook prins Edward – de jongste telg van Elizabeth – klapte met zijn hele gezin. Meghan en Harry hielden het bij een geschreven woordje van dank dat ze deelden. En koningin Elizabeth plaatste een berichtje met klappende hand-emoji’s en de woorden: “We zijn heel dankbaar voor de kennis en toewijding van onze wetenschappers, het medisch personeel, de nooddiensten en publieke diensten. We danken jullie allemaal.”

https://twitter.com/RoyalFamily/status/1243268255457906688

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Bron: ANP, Twitter. Beeld: ANP/EPA, Twitter @KensingtonRoyal, @RoyalFamily