Om deze reden lieten Meghan en Harry baby Archie thuis

Meghan en Harry waren onlangs in het Verenigd Koninkrijk om hun laatste taken als royals af te ronden. Grote afwezige was toen baby Archie.

Harry was al even terug in Engeland, voerde onder meer een urenlang gesprek met zijn oma Elizabeth. Meghan voegde zich later bij hem. Samen rondden ze een aantal verplichtingen voor het koningshuis af. Wij meldden toen al dat baby Archie hoogstwaarschijnlijk niet met Meghan mee zou reizen naar Engeland. Dit tot verdriet van de koningin.

De Britse pers had het nodige te zeggen over die beslissing. Het stel werd ‘kinderachtig’ en zelfs ‘haatdragend’ genoemd, vanwege het thuislaten van de kleine. Geconcludeerd werd dat Meghan en Harry hun zoontje expres niet hadden meegenomen, om de koninklijke familie in Engeland een hak te zetten. Hun manier om te uiten hoe ontevreden ze waren over de situatie.

Lees ook:

Niets blijkt minder waar. Kleine Archie bleef in Canada vanwege zorgen om het Corona-virus. Meghan wilde geen risico’s nemen, zo zegt de Britse journalist Bryony Gordon. Een vriendin van Meghan vult nog aan: “Meghan heeft Archie niet bewust weggehouden van zijn familie. Maar ze wilde hem niet onnodig in gevaar brengen. Ze vindt de Corona-situatie angstaanjagend.”

 

Bron: The Telegraph. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen