Meghan

Oei: halfzus Meghan gaat ‘heel eerlijk’ boek uitbrengen

Samantha Markle brengt dit jaar haar memoires uit. Het boek luistert naar de titel ‘The Diary Of Princess Pushy’s Sister Part 1′. Wat suggereert dat er na dit eerste deel zelfs nog een tweede zal volgen. Vol ‘verborgen waarheden’ over haar familie, belooft de 56-jarige.

Het is niet geheel duidelijk wat we er precies van kunnen verwachten. En wat die verborgen waarheden over haar familie dan mogelijk zijn. Wel bekend is dat het boek al deze maand in Amerika in de winkels zal liggen. Op 17 januari om precies te zijn.

Meghan en Samantha zijn al jaren gebrouilleerd. Ze hebben dezelfde vader (Thomas Markle), maar een andere moeder. Onlangs nog brachten we een nieuwtje over de gewelddadige echtgenoot van Samantha, Mark. Het echtpaar zou al meermaals in aanraking zijn gekomen met de politie, vanwege huiselijk geweld. Samantha belooft in haar boek – en dit zijn haar eigen woorden – “verborgen waarheden over haar familie te onthullen”. Ze gaat onder meer in op haar relatie met Meghan.

In de voorbije jaren heeft Meghans halfzus zich al dikwijls uitgelaten over haar en niet op de allerbeste manier. Zo beschuldigt ze Meghan ervan ‘alles’ te doen voor status, aandacht en roem. Ze vindt ook dat Meghan hun vader, Thomas, heeft laten vallen, in plaats van andersom. De titel van haar boek suggereert alvast niet veel goeds: The Diary Of Princess Pushy’s Sister Part 1 laat zich ongeveer vertalen als ‘Het dagboek van de zus van de drammerige prinses, deel 1’.

Gelukkiger tijden: dit was één van de verlovingsfoto’s van Harry en Meghan, in het najaar van 2017.

Harry En Meghan Verloving

LEES OOK:

6 weetjes over de bruiloft van Diana en Charles

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Instagram @sussexroyal, ANP/EPA