Nog geen nieuwe datum geprikt voor huwelijk prinses Beatrice

Eigenlijk zou het vrijdag de trouwdag zijn van prinses Beatrice en haar verloofde Edoardo Mapelli. Vanwege de coronacrisis moest het huwelijk echter worden uitgesteld. Wanneer de bruiloft wel zal gaan plaatvinden, dat is nog niet bekendgemaakt. De Italiaanse verloofde van prinses Beatrice wil daarbij ook graag zijn familie over laten vliegen, waardoor ook die factor nog meespeelt in het kiezen van een nieuwe datum.

Zo rond april werd duidelijk dat door de strenge lockdownmaatregelen in het Verenigd Koninkrijk het huwelijk niet door zou kunnen gaan. Beatrice en Edoardo zouden elkaar het ja-woord geven in St. James’s Palace in Londen, met daarna een receptie in de tuin van Buckingham Palace. De tuinen van het paleis blijven ook in de zomermaanden gesloten, waardoor er de komende tijd geen plek kan zijn voor een bruiloft.

“Ze zijn helemaal niet meer met hun huwelijk bezig, er spelen nu veel grotere zaken. Daarom wordt er ook niets meer veranderd, pas als de tijd rijp is zullen er nieuwe plannen gemaakt worden”, vertelt een woordvoerder van de twee tegen de Daily Express.

Lees ook:

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen