(file) Usa Entertainment Meghan

Nieuwtje: Meghan investeert haar geld in dít drankje

Een royal, voormalig actrice en tegenwoordig ook Netflix-programmamaakster. Meghan zit niet stil en met deze investering laat ze zien dat (haar) geld mag rollen. We zijn benieuwd of het een doorslaand succes wordt!

De 39-jarige steekt haar geld in een Amerikaanse start-up die oplos-latte maakt, op basis van havermelk. Het bedrijf heet Clevr Blends. De investering is zelfs bevestigd door een woordvoerder van Meghan. Die beaamde dat het gaat om een ‘particuliere investering’. Oftewel: van haar hele eigen geld dus.

Meghan wil met dit gebaar een ’toegewijde vrouwelijke ondernemer steunen’. Want de eigenaar van het bedrijf is Hannah Mendoza, niet alleen vrouw, maar ook een ondernemer die recycling en geven aan goede doelen belangrijk vindt. Meghan is naar eigen zeggen helemaal verslaafd aan de drankjes. Deze lattes met havermelk bevatten volgens haar zelfs ‘magische plantenextracten om stress onder controle te krijgen’. Meghan heeft ook haar vriendin Oprah Winfrey met het drankje kennis laten maken. Ze stuurde de talkshowhost een mand vol lekkere dingen, waaronder de latte. En Oprah is nu ook ‘om’.

We zullen zien of Clevr Blends een doorslaand succes wordt. En Meghan daarmee een succesvol investeerder!

Een archieffoto van Meghan en Harry

Harry Meghan

LEES OOK:

3x Marius – zoon van Mette-Marit – op de motor

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA