Prins Harry

Nieuwtje: Harry komt weer even naar Engeland

Voor alle lokale Harry-fans is het wel nog even geduld hebben: zijn bezoek zou pas aan het eind van dit jaar plaatsvinden. We hebben een paar details voor je kunnen opduiken. Lees meer!

De 36-jarige prins komt naar verwachting in de laatste maanden van dit jaar kort terug naar zijn geboorteland. En al neemt hij zijn vrouw en kinderen niet mee, alleen is hij ook niet: hij wordt gevolgd door een cameraploeg voor een Netflix-documentaire. Die gaat Heart of Invictus heten en Harry wordt in het kader daarvan gedurende een paar jaar gevolgd, net als de sporters die deelnemen aan Harry’s Invictus Games.

Harry blijft volgens de bronnen maar een weekend in Engeland. Een weekend waarin alles in het teken zal staan van de voorbereidingen van de Invictus Games. Die nog altijd gepland staan voor ons eigen land, Den Haag heeft opnieuw/nog steeds die eer. Hij zou in Nottinghamshire gaan vertoeven én tijd maken om ook zijn oma, Elizabeth nog even te kunnen bezoeken.

Harry bij een eerder moment ter voorbereiding van de Invictus Games, ook in Den Haag. Toen was nog niet bekend dat een en ander tot tweemaal uitgesteld zou worden, in verband met de pandemie.

LEES OOK:

Charles doneert geld aan dít vakantieland in nood

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA