Harry En William

Nieuwtje: ‘Harry heeft inmiddels met William en Charles gesproken’

De beste vriendin van Oprah – Gayle King – heeft verklapt dat prins Harry onlangs met zijn broer en vader in gesprek is gegaan. In de dagen en weken na hét interview was dit nog niet het geval…

Gayle King heb je zelf ongetwijfeld ook weleens voorbij zien komen als je The Oprah Winfrey Show keek. Of als je Oprah nog via de social media-kanalen volgt. Ze is – net als Oprah – bevriend met Meghan. En is uit de school geklapt over het contact tussen Harry aan de ene kant en broer William en vader Charles aan de andere kant. Een grote oceaan plus een hele reeks beschuldigingen tussen hen in.

Afgelopen weekend heeft Harry voor het eerst weer met hen gesproken. Sinds hét interview. Dat in Amerika en het Verenigd Koninkrijk ruim 2 weken geleden werd uitgezonden. En in Nederland een paar dagen later. Dat was ook al het voornemen, maar het liet dus even op zich wachten. Wellicht omdat beide partijen zich mentaal wilden voorbereiden.

Gayle King weet te melden dat de eerste gesprekken tussen Harry, William en Charles ‘nog niet zo goed’ zijn verlopen. “Ik heb gehoord dat die gesprekken nog niet echt productief waren. Maar er is in ieder geval weer contact, daar zijn ze allemaal blij mee”, aldus King.

Er is volgens haar nog geen direct contact geweest tussen Meghan en de koninklijke familie. Ook is vooralsnog niet duidelijk of en zo ja, wanneer dat gaat gebeuren.

Een archieffoto van William en Harry die een sprintje trekken op de atletiekbaan, ook Kate rent vrolijk mee.

William En Harry Sprintje

LEES OOK:

Queen Elizabeth wil diversiteitsmedewerker aanstellen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @kensingtonroyal

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen