Nieuwe boekendeal voor Fergie: 7 kinderboekjes in de maak

Sarah - 'Fergie'- Ferguson schrijft al jaren kinderboekjes en heeft nu een nieuw deal te pakken. Voor een Australische uitgever gaat ze 7 nieuwe boekjes maken. 5 zullen plaatjesboeken worden en 2 vertellen een langer verhaal.

We lieten je al meegenieten van Fergie’s eigen YouTube-kanaal, waarop ze haar eigen boeken voorleest. Dat doet ze in iets dat lijkt op een serre, met op de achtergrond een groen landschap. Op haar Instagram-account is ze tevens niet vies van een beetje zelfpromotie. Daar verschijnen regelmatig updates over haar projecten, met bijvoorbeeld de releasedatum van een nieuw kinderboekje.

Lees ook:

Sarah gaf in een interview al eens toe dat sommige van de karakters in haar verhalen zijn gebaseerd op haar eigen familieleden. En voor deze nieuwe deal zal het ongetwijfeld geen probleem zijn ook weer inspiratie te vinden, want zoals ze zelf zegt: “Ik had als kind een ongelooflijk actieve fantasie en heb dat nog steeds. Mijn vader vertelde me dat ik altijd las en graag verhalen verzon. Omdat ik zo’n gevoel van kinderlijke vreugde heb, kan ik gemakkelijk schrijven en beschrijvend zijn.”

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Bron: ANP. Beeld: Instagram @sarahferguson15

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen