Meghan wil dat biografie nu al wordt uitgebracht

De biografie over Meghan en prins Harry staat op de planning voor augustus. Meghan zou volgens een bron van The Daily Mail eigenlijk liever willen dat het boek al eerder uitkomt. Het boek 'Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family' moet de vele geruchten rondom het paar ontkrachten.

Het boek zal volgens de bron vertellen “waarom Harry en Meghan geen andere keus hadden” dan een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis. Daarnaast wil Meghan volgens de bron laten zien wie ze echt is en haar imago van veeleisende diva veranderen.

Kort voor hun vertrek naar Los Angeles heeft het koppel een aantal interviews gedaan die als basis dienen voor het boek. De biografie gaat ook deels over de Britse pers, die zich erg agressief opstelde tegenover Harry en Meghan.

Lees ook:

Nadat Meghan en Harry zich steeds wat verder terugtrokken als Britse royals zijn ze al 2 keer verhuisd. Eerst naar Canada en daarna naar Los Angeles, Amerika. Wie mogen zich eigenlijk de huidige buurmannen en -vrouwen van het stel noemen?

Dit zijn de beroemde buren van Meghan en Harry

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen