South Africa Britain Royalty

Meghan: ‘het is goed om weer thuis te zijn’

De vrouw van prins Harry keerde na eerst deel uitgemaakt te hebben van de Britse koninklijke familie en daarna kort in Canada te hebben gewoond, terug naar haar geboortegrond. Een goede keuze, volgens haar.

In het nieuwsprogramma The 19th* gaf Meghan antwoord op een aantal vragen rondom haar terugkeer. Meghan en Harry wonen met zoontje Archie alweer een paar maanden in Amerika. Eerst huurden ze een woning van een bekende Amerikaanse acteur en regisseur. Maar inmiddels hebben ze een eigen droomhuis in Santa Barbara gevonden.

Meghan groeide zelf op in Los Angeles. En weet wat zaken als racisme en vooroordelen inhouden. Ze was kort na aankomst in Amerika gechoqueerd door de dood van George Floyd, maar voelde zich ook algauw geïnspireerd om in actie te komen. “Want ik zie dat het tij keert”, geeft ze aan.

Meghan vindt het een prettig idee dat ze de veranderingen die nu in de maatschappij bewerkstelligt worden, van dichtbij kan meemaken. Omdat ze zelf dus weer in de VS woont. “Het is iets waar ik onderdeel van wil zijn en waarbij ik mijn stem wil laten horen. Dus ja, het is goed om weer thuis te zijn!”

Lees ook:

Ook beste vriend Harry had twijfels over relatie met Meghan

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen