Britain Royalty

Meghan heeft een halfbroer en die vindt dít van haar

Naast halfzus Samantha – die een boek uitbrengt over onder meer Meghan – is er ook halfbroer Thomas. En die is niet zo heel mild over zijn jongere zusje. Lees even wat hij zoal te zeggen heeft.

Deze 55-jarige Thomas (jr., want vernoemd naar hun vader, Thomas) is één van de deelnemers aan het nieuwe seizoen van Big Brother in Australië. Het gaat om een speciaal seizoen met vips, met onder meer ook Caitlyn Jenner. Thomas is in de trailer voor het programma alvast te zien met een uitspraak over Meghan. Hij noemt haar ‘oppervlakkig’.

Verder zou deze grote broer prins Harry zelfs hebben gewaarschuwd voor Meghan. “Ik denk dat ze je leven gaat verwoesten”, zou hij gezegd hebben tegen Harry. Thomas jr. heeft in het verleden al eens vaker heftige uitspraken over haar gedaan. Een paar jaar terug zei hij dat de roem haar veranderd had: “het lijkt alsof ze zich beter voelt dan de rest”. En stuurde hij Harry vlak voor hun huwelijk een brief. “Het is nog niet te laat om dit nep-sprookjeshuwelijk af te blazen”. Hij noemde haar verder een derderangsactrice.

Britain Royalty

LEES OOK:

Echtgenoot Eugenie mikpunt Britse roddelpers: ‘Jack op vakantie met andere vrouwen’

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA