Meghan en Harry nemen deel aan gesprek van Elizabeth’s stichting

Meghan en Harry hebben weer van zich laten horen, ze namen deel aan een gesprek dat werd georganiseerd door een stichting die ze weer even terug naar Groot-Brittannië bracht, virtueel dan.

We lieten je vorige week al weten dat Harry en Meghan met hun eigen liefdadigheidswerk vol inzetten op het proberen te stoppen van online pesten en racisme. Ze steunen de Black Lives Matter-beweging bijvoorbeeld van harte. En ook gisteren vond er een – online – gesprek plaats over ongelijkheid en gerechtigheid, waar zij beiden aan deelnamen.

Bijzonder is wel dat het ging om een gesprek georganiseerd door The Queen’s Commonwealth Trust. Want dat is een stichting van koningin Elizabeth. Die als doel heeft wereldverbeteraars met elkaar in contact te brengen en samen tot iets moois te komen. Harry legde een nadruk op de taak voor de jonge generatie en zei: “We moeten voor iets opstaan dat verkeerd is en onacceptabel in onze maatschappij”.

Ondanks de grote verhuizing, het definitieve einde van Sussex Royal en het verdriet vanwege hun vertrek, is er dus gelukkig nog tijd en gelegenheid om te blijven samenwerken met stichtingen van de queen.

Lees ook:

Prinsessen die we beter willen leren kennen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen