Image 4

Meghan: ‘‘Buckinham Palace houdt leugens over ons in stand’’

Meghan is van mening dat de koninklijke familie had kunnen verwachten dat zij en Harry ooit hun kant van het verhaal rond hun vertrek zouden vertellen. Dat is te zien in een nieuwe promo die televisiezender CBS woensdagavond deelde van het interview van Oprah Winfrey met Meghan.

Het koppel heeft Oprah eerder al gezamenlijk te woord gestaan, maar in deze clip spreekt  de hertogin van Sussex in deze clip alleen met de presentatrice. Die vraagt wat Meghan ervan vindt dat Buckingham Palace haar in de uitzending haar verhaal zal horen vertellen.

Op die vraag antwoord Meghan: “Ik zou niet weten waarom zij zouden verwachten dat wij na al deze tijd nog steeds zouden zwijgen, terwijl zij een actieve rol spelen bij het in stand houden van aanhoudende onwaarheden over ons. En als we daarmee het risico lopen om dingen kwijt te raken; we hebben al zoveel verloren.” Het vorige maand opgenomen interview wordt zondagavond in de VS uitgezonden in een twee uur durende special, Oprah With Meghan And Harry.

LEES OOK:

Zien: Zo ziet Alexia’s nieuwe school in Wales eruit

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen