Britain Royalty

Meer nieuwe geruchten over Meghan

Het interview van Meghan en Harry met Oprah heeft heel wat stof doen opwaaien. Niet alleen wordt Meghan van pestgedrag beschuldigd, ze krijgt nu te maken met nog meer negatieve aandacht. In de aanloop naar zijn huwelijk met Meghan zou prins Harry compleet zijn ontploft omdat zijn aanstaande niet de gewenste tiara kon dragen op haar bruiloft en zij niet kreeg wat ze wilde. Dat fluisteren althans insiders The Telegraph zaterdag in.

Harry zou door medewerkers van het paleis daarnaast “de gijzelaar” zijn genoemd, omdat Meghan hem in haar greep zou hebben. Volgens een bron zou Angela Kelly, een persoonlijke assistent van koningin Elizabeth, Harry hebben verteld dat de tiara die Meghan graag wilde hebben “onbetaalbaar” was en niet op tijd kon worden geleverd. “Harry werd vervolgens woest en schreeuwde: wat Meghan wil, krijgt ze ook”, aldus de bron. “Het mag geen verrassing zijn dat dat niet zo goed viel.”

Verder wordt beweerd dat Meghan eerste keus kreeg bij het uitzoeken van de kroonjuwelen, maar nog steeds niet gelukkig zou zijn met wat ze kreeg. “Ze zocht continu naar redenen om te zeggen dat ze zich bestolen voelde. Ook wilde ze vanaf het allereerste begin al voor drama zorgen.”

LEES OOK:

Oud-collega verdedigt Meghan: ‘‘Kotsmisselijk van de roddelbladen’’

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen