Jack Brooksbank Capri Met Vrouw

Man van Eugenie mikpunt van Britse roddelpers: ‘Jack gespot met andere vrouwen op vakantie’

Een enorme modderstroom in Engeland: maar dan van beschuldigingen aan het adres van Jack, de echtgenoot van prinses Eugenie. Schoonmoeder Sarah Ferguson komt voor hem op, maar hoe zít het nu allemaal precies?

Ineens schreven alle Britse tabloids erover, compleet met beeldmateriaal en pittige conclusies: Jack zou alleen op vakantie zijn gegaan. Naar Capri. En feestend op de foto zijn gezet met andere vrouwen dan zijn eigen, want Eugenie bleef thuis met kleine August. En niet zomaar ‘andere vrouwen’, maar schaars geklede dames nog wel.

Het veroorzaakte aardig wat onrust en sommige kranten gebruikten zelfs koppen als ‘Arme Eugenie’ en ‘Verdenkingen van vreemdgaan’. Maar schoonmoeder Sarah Ferguson komt met een heel andere uitleg. En probeert de gemoederen te sussen en roddels te ontkrachten.

Volgens haar is het voor Jack volkomen normaal om als vertegenwoordiger van een tequilamerk af en toe zijn gezicht te laten zien op feestjes, lanceringen en speciale evenementen. Dat dit nu in Carpi is gebeurd en op een boot met dames in bikini, vindt zij allerminst raar. Het zijn waarschijnlijk ingehuurde modellen om het geheel wat meer sjeu te geven. De foto’s die naar buiten zijn gekomen, lijken namelijk niets meer dan zo’n promotie-event voor de tequila te zijn. Je kunt er zelf over oordelen, we hebben een paar van de beelden voor je:

Jack Brooksbank Capri Met Vrouw
Jack Brooksbank Capri Met Vrouw Foto 2

LEES OOK:

Kassa! De geschatte vermogens van deze royals

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Back Grid

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen