Lastige keuze: laten Kate en William Charlotte weer naar school gaan?

In Groot-Brittannië zijn - net als hier - allerlei verlengingen, maar ook versoepelingen van maatregelen omtrent corona aangekondigd. Eén van die maatregelen gaat over schoolgaande kinderen en heeft direct betrekking op de kids van Kate en William.

Het is namelijk zo dat in het land – naar alle verwachting – op 1 juni kinderen in de leedtijd van Charlotte weer naar school moeten. Terwijl kinderen van Georges leedtijd dat niet hoeven. Het verschil is dat Charlotte (5) in de eerste klas zit, George (6) in de tweede. En precies daartussen heeft de regering nu een onderscheid gemaakt.

Lees ook:

Thomas’s Battersea, de school waar beide koninklijke kindjes naartoe gaan, heeft trouwens nog niet officieel gereageerd. Het is dus nog even afwachten wat zij zelf adviseren, al denken bronnen dat de school de nieuwe richtlijn van de regering overneemt. Spannend, kiezen Kate en William ervoor hun Charlotte samen met haar broertje nog langer thuis te houden na 1 juni? Of willen zij graag een goed voorbeeld geven voor hun landgenoten door de kleine meid juist naar school te sturen?

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen