Koor Harry en Meghan’s huwelijk krijgt platencontract

Het koor dat in mei indruk maakte tijdens het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle is voorlopig nog niet uitgezongen. The Kingdom Choir, dat op 19 mei Stand By Me zong voor het pasgetrouwde stel, heeft een platencontract getekend bij Sony Music UK. Dat meldt de BBC.

Dankzij de bruiloft van Harry en Meghan werd The Kingdom Choir wereldberoemd. Zo'n 1,9 miljard mensen volgden de trouwerij op televisie en zagen het koor dus optreden. Voor 19 mei bestond het grootste publiek van The Kingdom Choir uit zo'n tweehonderd man.

Ook na de bruiloft van de hertog en hertogin van Sussex was er veel interesse voor het optreden van The Kingdom Choir. De beelden van Stand By Me werden op YouTube al ruim 3 miljoen keer bekeken.

"Het koor is verrukt over wat er de afgelopen maanden allemaal is gebeurd", reageerde dirigente Karen Gibson op het tekenen van het platencontract. "Het was een achtbaan, maar we zouden het niet anders willen. Eerst de eer om te mogen zingen tijdens de royal wedding en nu opwinding van een contract met Sony."

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen