Koninklijke hulp bij Leger des Heils

De Britse prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank hebben een handje geholpen bij het Leger des Heils. Via Instagram deelde Eugenie een aantal foto’s waarbij ze benadrukte hoe belangrijk het werk is dat de liefdadigheidsinstelling verricht, helemaal tijdens deze coronacrisis.

Eugenie liet weten dat ze niet lang na hoefde te denken toen ze werd gevraagd. “Sinds 1865 staan de deuren van het Leger des Heils open om mensen te helpen. De afgelopen jaren heb ik zelf hun toewijding en inzet kunnen aanschouwen, toen ze Jack en mij vroegen om mee te helpen met het inpakken van pakketten zeiden we meteen ‘ja.”

“Samen met andere vrijwilligers hebben we voedselpakketten samengesteld, die door de organisatie worden gedistribueerd naar verschillende voedselbanken. Nu is dat nog meer dan normaal nodig, want hierdoor kunnen duizenden mensen in het Verenigd Koninkrijk eten. Hun boodschap is duidelijk: deur heeft altijd opengestaan en dat zal ook zo blijven.”

Lees ook:

De medewerkers van het bedrijf Crisis Tekst Line wisten niet wat ze zagen toen Harry en Meghan plotseling op hun computerscherm verschenen tijdens hun wekelijkse stafvergadering. Volgens Entertainment Tonight wilde het koppel graag meepraten over het belang van mentale gezondheid tijdens de coronacrisis.

Verrassing! Meghan en Harry plotseling in videochat

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen