Germany Britain Royalty National Day Of Mourning

Komt er een langer vervolg van The Crown?

Deze geruchten zouden goed nieuws zijn voor The Crown fans! De makers van de Netflix-hitserie The Crown, over het leven van de Britse koninklijke familie, overwegen namelijk om nog langer dan zes seizoenen door te gaan. Royaltykenner Omid Scobie, schrijver van de veelbesproken biografie over prins Harry en Meghan, heeft daarover speculaties gehoord zegt hij in zijn podcast Heirpod.

Het was oorspronkelijk de bedoeling dat de serie zou stoppen voordat prins William en prins Harry opgegroeid zouden zijn. “Ik heb gehoord dat er bij Netflix wordt gepraat over de mogelijkheid of de serie nog kan worden verlengd”, aldus Scobie. Eerder dit jaar bevestigde bedenker Peter Morgan dat er in ieder geval nog een vijfde en zesde seizoen komt. In het vooralsnog afsluitende seizoen moeten de royals vanaf 2001 worden gevolgd. Morgan stelde echter dat dat niet zou betekenen dat de actuele gebeurtenissen rondom prins Andrew en zijn vroegere vriend Jeffrey Epstein of de zogeheten Megxit van prins Harry en zijn vrouw Meghan voorbij zullen komen. “Het geeft ons alleen de mogelijkheid om dezelfde periode in groter detail te behandelen”, aldus Morgan.

Scobie denkt dat de Britse koninklijke familie zich schrap moet gaan zetten . Het huidige vierde seizoen, die de driehoeksverhouding tussen prins Charles, prinses Diana en Camilla belicht, leverde Charles en Camilla veel kritiek op. Diana zou volgens veel kijkers nooit een eerlijke kans hebben gekregen, maar was zelf te jong en naïef om dat in te zien. Het feit dat prins Charles gepusht werd in een huwelijk dat hij van meet af aan niet zag zitten, is ook iets wat het koningshuis verweten wordt.

LEES OOK:

4 heerlijke Netflix-series over royals

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.