Meghan Harry Zon

Komt er écht een realityserie met Meghan en Harry?

Het paar maakt links en rechts afspraken en deals met producenten, tv-bazen en instellingen. En dan zetten ze zich tussendoor ook nog in voor goede doelen. En bemoeien ze zich een beetje met de Amerikaanse politiek. Maar zou er ook écht een reality-show met de twee aan zitten te komen?

Meghan is het als (voormalig?) actrice natuurlijk wel gewend om voor de camera te staan. En ook Harry heeft zijn hele leven al doorgebracht in de spotlights. Het lijkt dus geen onmogelijk concept, een eigen reality-serie voor de twee royals. Of ‘voormalige’ royals, zoals steeds meer Britten het stel zijn gaan beschouwen.

Het punt is dat Meghan en Harry zelf er maar bar weinig over loslaten. We weten wel dat er allerlei gesprekken gaande zijn met onder meer Netflix. Die streamingdienst heeft reeds bevestigd dat het paar in elk geval aan de producerende kant aan de slag gaat. Onder meer om een kinderprogramma, documentaires en een concept waarbij ‘sterke vrouwen’ centraal staan te maken.

Een ingewijde weet echter te melden dat ook een realityshow wel degelijk een optie is die opengehouden wordt. Dit zou dan wel ‘smaakvol’ moeten gebeuren, meent de bron. Dus geen Keeping up with the Kardashians-taferelen, gokken wij. Het blijft afwachten, maar dat Harry en Meghan bepaald niet stilzitten is een feit.

Harry Meghan

Lees ook:

David Attenborough heeft een mening over George, Charlotte en Louis

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @sussexroyal