Kitty Spencer Bruiloft Foto 2

Kitty Spencer deelt after-wedding-video

Haar Italiaanse bruiloft nam niet 1, maar wel 3 dagen in beslag! Het fotomodel trouwde met een miljonair die ruim twee keer zo oud is als zij. En ze deelt nu via Instagram een prachtige compilatie van ál die geweldige jurken die ze droeg. Zucht, om van te smelten.

Het mag gerust een ‘event’ genoemd worden. Nu trekt een royal wedding natuurlijk sowieso wel veel bekijks, maar Kitty en haar Michael spaarden werkelijk kosten noch moeite. Dat hoefde ook niet, aangezien de twee allebei een flinke duit aan vermogen hebben. Zij model, erfgename en socialite. Hij succesvol zakenman in de modewereld.

Hun bruiloft vond plaats in Italië, waar Kitty veel van haar tijd doorbrengt. Ze is al jaren hét gezicht voor Dolce & Gabbana en dat ontwerpersduo drukte dan ook een duidelijke stempel op de grote dag. Alle jurken die de mooie bruid droeg, waren van D & G. En die ontwerpen zet de kersverse echtgenote nu nog even in the picture, met een soort van after-wedding-video. We zien alle japonnen voorbijkomen, een lust voor modeliefhebbers. Meer over de individuele jurken lees je trouwens hier.

https://www.instagram.com/p/CR6mMZ5iP7g/

LEES OOK:

5x koningin Letizia in een lange broek

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @kitty.spencer