Kensington Royal: Kate’s outfits in 2020 so far

Dat Kate niet vies is van het dragen van de creaties van jonge en gevestigde ontwerpers, wisten we. Maar ze draagt nog zoveel meer!

En vaak kiest ze een outfit die perfect past bij de gelegenheid of de nationale kleur van een land. We love fashion forward Kate! En daarom zetten we de mooiste en leukste outfits die ze in 2020 al droeg voor je op een rijtje. Kijk je mee?

 

 

 

 

 

 

 

 

Op een event voor SportsAid droeg Kate ton sur ton groen. Een broek met hoge taille kan de prinses méér dan goed hebben. En de witte sneakers misstaan ook niet.

In een prachtig oudroze broekpak. De hoge pijpen, mooie pumps met puntige neuzen en het haar los gedragen maken de look helemaal af.

Classy in een maxi-rok met panterprint en nauwsluitende zwarte top. Kleine Charlotte schittert al net zo, in haar spijker-overgooier en té leuke boots.

De polkadot-trend heeft ook huize Kensington bereikt. Hier kiest Kate voor een blouse, zwart-met-witte-stippen en een zwarte broek met hoge taille. Clean, simpel, mooi.

Als echte Britse heb je natuurlijk een paar cardigans, jumpers en spencers in je kast hangen. Klassieke kleding voor Kate en Charlotte op deze foto.

Kate rockte begin 2020 een lila-kleurige jurk van Emilia Wickstead, tot net boven de knie. Uiteraard met mooie clutch in frambozenroze.

Op werkbezoek in Ierland in maart werd Kate iedere dag gezien in groen. De nationale kleur van het land. Let ook even op de high heeled zwarte laarzen. Die draagt ze vaker, ze passen dan ook goed bij veel outfits.

Over sjiek gesproken! Kate in Alexander McQueen tijdens de uitreiking van de BAFTA-awards, begin februari.

En ten slotte, hoe kan het ook anders: matching outfits met William. Heel, heel Engels bovendien.

Lees ook:

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Beeld: Instagram @kensingtonroyal

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen