Ireland Britain Royalty Visit

Kate overdonderd door inzendingen voor haar foto-project

Catherine – of Kate zoals we haar vaak noemen – organiseerde een foto-project waarbij de Britten het gevoel van de coronacrisis in beeld moesten brengen. Ze heeft inmiddels al duizenden inzendingen gekregen.

Ruim 31.000 inzendingen, om precies te zijn. In slechts 6 weken tijd. Kate gaf het project de naam Hold Still. En probeerde haar landgenoten ertoe aan te zetten hun hoop, sfeer, gevoel en angst in tijden van corona zo mooi mogelijk vast te leggen. Dat deden de Britten dus massaal.

Samen met een expert-jury van 4 mensen, worden de beste 100 foto’s binnenkort gekozen. Kate zegt ‘overweldigd’ te zijn door de reacties van het publiek. Ze geniet van de goede kwaliteit van de inzendingen. En waardeert de persoonlijke verhalen erachter.

Kate is zelf geen onverdienstelijke fotografe. Ze neemt en deelt met enige regelmaat familiekiekjes. De beelden hieronder zijn ook door haar genomen. Van de foto van William onder de paraplu met George en Charlotte werd in Groot-Brittannië zelfs gedacht dat deze een eerbetoon was aan de viral regenfoto van Meghan en Harry.

Charles En William Foto Genomen Door Kate
William George Charlotte Foto Genomen Door Kate

Lees ook:

Willem-Alexander en gezin weer op Nederlandse bodem

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @clarencehouse, @kensingtonroyal

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen